Rioolservice

Wij zijn een specialist op het gebied van rioolsystemen. Het maakt niet uit of het om uw toilet thuis of het terreinriool van een kantorencomplex gaat, wij zijn u van dienst bij vervanging en onderhoud hiervan. Omdat wateroverlast of verstopping erg vervelend is, zijn wij altijd bereikbaar en inzetbaar!

Wij kunnen het volgende werk voor u uitvoeren:

  • reiniging onder hoge druk
  • camera inspectie
  • reparatie
  • vernieuwen

Reiniging

Door een slang met spuitkop in een rioolbuis voort te bewegen, ontstaat er een reinigend effect doordat waterstralen onder hoge druk uit de spuitkop worden gespoten. Dit kan bij buizen met een diameter Ø 32 t/m Ø 500 cm.

Camera inspectie

Met behulp van een kleine camera kan de binnenkant van een rioolbuis (systeem) worden bekeken. Via de monitor is duidelijk de toestand van het riool te zien, op deze manier kan bijvoorbeeld wortelgroei, scheuren, lekkages en verstoppingen opgespoord worden. De camera inspectie kan toegepast worden in buizen met een diameter van Ø 50 t/m Ø 500 cm.

Reparatie

Wij repareren rioolstelsels, dit is inclusief het grondwerk.

Vernieuwen

Het gehele riool vervangen door een (nieuwe) kunststof buis, of door de opdrachtgever ander voorgeschreven materiaal. Dit kan eventueel inclusief grondwerk en daaromheen hangende werkzaamheden.